Thursday, February 3, 2011

030211

hari y sgt membosankan, ak surf tenet dr pagi smpailah ke ptg… biase lah xde benda y menarik pon nk wat, selain kemas2 sket umah.. fmly ak janji nak balik rumah cuti tahun baru nih, tapi tah ble tah nak balik.. walaupun duduk rumah fmly tapi mcm duduk bujang, pe lah ak nak bwat kn sorg2 kat rumah.. tv pon dh mcm2 cter ak layan… dr simpons — liveTOdance — juniorMASTERchef-americanIDOL–americanNEXTtopModel—umm mcm2 lagi lah…
miss nine plak time cuti nih lah balik kg, cuti nih lah byk program bley bwat time tuh lah die balik kg.. tue mybe salah satu sebab lelaki cr scandal.. kdg2 bukan nak curang, tp memerlukan di saat2 mcm nie lah..he3 :-)

ak lepak atas katil smpi ptg.. seyes ak lapar gler. mne xnyer… bfst xlagik.. malas gler nak keluar…

tetibe ak teringat burger mcd y ak beli smlm, beli tp xmkn lagik…
org kata burger mcd nih klu dbiarkn 6 bulan pon die tahan lagi..so dgn berbekalkn kata2 tersebut..ak pon mkn lah burger tue (spicy chicken McDulex) ..umm ok r jgk.. tp kentang xbley mkn lah.. sbb dah sejuk.. klu die xliat ak hemtam jek kentang goreng tue.. lantaklah kn sbb dh lapar…

lepas mkn.. ak smbung balik misi ak didepan laptop, teringat ak.. aritue da gosip pasal gambar fasha berbikini, umm menarik ker??? umm dr xde benda nak cr ak usha2 jgak lah.. lme jgk nak cr gmb fasha sandha kat internet, umm ble dh jumpe … kecewa…

bukannyer da pe pon.. gambar mcm tuepon nak kecoh ker.. kalau die open lain cter lah kn..:-p
kadang2 ak pelik lah… knp kadng benda y kecik, diorg nak besar kn.. dh mmg kecik.. nak besar cmne lagik kn..
cian si fasha sandha tue… kepada korg y suke amek gmb pakai bikini jek tue, simpan lah lelok… xyah r nak tunjuk aset kat org…

lepas melepak agak lme dalam rumah… ak keluar cr angin2… pusing2 bandar teknologi…—kajang perdana —- saujanan impian .—- xtau lah pe y ak nak cr… perhh mmg bosan… otak dh blurrr mmg xtau pe lagik nak dbwat…

mmg rindu glerr ngan mis nine… call2 die xdpt plak…

0 comments:

Post a Comment

 
...mY jourNey... @ennizam