Monday, February 14, 2011

my dream girl




..ble ak start mula rse minat kat perempuan ni time skolah menengah la.... biase lah kn, lelaki minat kat sorg pompuan, pompuan lak minat kat sorg lelaki tue... kadg minat pon bukan sorg dua, berlambak2kn,

jenis pompuan y aku minat zmn skolah2 dlu die mesti mate kuyup sket.. mcm sepet2 r..chinese look

bile dipikirkn balik, minat pompuan kat lelaki ni berubah2 zaman ke zaman..lelaki pon sme jgk ah.

awal 90'an
pompuan lebey suke kat lelaki y lebey kurg cam awie lah agaknyer, mngikut kisah y dicerita kat aku mse zaman awie dlu, ramai gler anak2 gadis minat dgn awie nih.. asal dlm wallet jek gambar awie, smpi lah pghujung tahun 90an kn.. lelaki y gaya rokers sket, memang laku dipasaran lah..
lelaki plak suke pompuan yang ala2 sofia jane... klu xsalh ak mse time2 ni amy mastura and ziana zain antara salah satu ikon remaja zaman nih, so ramai lah lelaki tangkap leleh klu da pompuan2 jenis cmnie.. org kata zaman citer azroy kn:-) termasuk lah "sembilu" "puteri impian" huh.. mcm2 lagi laa kot... ak kecik lagik time tuh.. klu nak tau korg tny r akak2 yang umo hujung 30an skg...


sekarang plak y ak tau lah... gadis2 skolah menengah ni, minat y cm korean's look lah, taiwan's look lah... y sepet2 r sume kn.. muke plak sume nk y jambu2 jek, pergh selera diorg da berubah..
sume2 ni bermula start filem2 korea masuk kat malaysia nie, filem ak rse paling berpengaruh kat atau gelombang filem2 camni yang paling mendapat effect kat gadis2 skolah nie cam filem "winter sonata", "My sassy girl","Autumn in my heart" dan ni filem ak paling xlupe punyer...."full house".. btol ker????? korg try r wat survey... nti bgtau ak balik...

zaman ni plak senang jek diorg nak berhubung.. internet + sms + hp phone pon sowg satu skg.. so pompuan dan lelaki zaman skg ni lebey mesra lah kata kn... senang jek asal dapt no phone or email or Facebook.. next step da senang kn....







0 comments:

Post a Comment

 
...mY jourNey... @ennizam