Tuesday, February 22, 2011

umm makan malam yang panjang....

down giler ak rse balik kje.. tah lah rse mcm xpuas sgt, rse macam sumrthing xkne.. xcukup ummpp.. ibarat minum air sirap yang da siap buat dgn minum air fresh oren y diperah sendiri..

bosan lah.. ari2 bwat benda yang sme... kej yang ak bwat xbanyak guna otak, bwat jek ikut flow, janji siap ikut target,

wat mse skg ak impikan kerja cam wat programming ke, autocad ker, drawing ker.. kadang2 rindu sgt kat MECHANICAL..
xpelah aku still looking a gud job, kadang2 bukan gaji yang jadi masalah.. kepuasan dalam bwat kje tuh,

balik kje ak singgah jup kedai motor, bayar duit motor yang motor die orang lain guna, huh..
10 bulan lagi abes lah, dah kurang 1 utang...


=================================================================
malam nie ak ajak miss nine teman aku makan, kirg g kat mines.. ok lah hang-out, lepak2.. dengar tunang ak nih membebel kdg2 hilang jugak stress tempat kje, tp yang pelik nyer..membebel sal kawin jek lak plak kn.

lepas jek br dr mines kitrg singgah FUN FAIR kat balakong..:-)

best..best..bestt... pe tah yang pusing roda besar tue, "mary go round" kot nme die.. lantaklah.. tp benda tue r yang ak naek..:-)




nampak x patung IPIN yang comel tue,ingt sennag ke nak dpt ha..ha..

0 comments:

Post a Comment

 
...mY jourNey... @ennizam