Friday, February 18, 2011

WORSE DAY

benda y sepatutnyer ak bwat hari ni adalah pergi ke kursus kawin @ putrajaya, tp ak terpakse cancel kn kerana da emergency dan ni kali yang ke2 ak cancel ntuk pergi ke kursus kawin..

cter die mcm nie..
mse otw untuk pergi ke putrjaya ak singgah lah kat satu mesin atm maybank ni ntuk cucuk duit..
mse tgh cucuk tue.. mse tgh nak tunggu duit keluar, tetibe mesin atm tue stuck...ak pon mgelabah r tarik card keluar.. tp xbleh.. so ak cube lagik..cube punyer cube.. ak dapat tarik card atm ak keluar, mse jek card tu keluar.. atm machine plak tetibe padam..perh lagik la ak mengelabah.. ak g kat atm mesin kat sebelah plak..
amount y ak nak cucuk td die da tolak dah.. lagi ak hangin..+ mengelabah + tension...
jam dah mnunjukan 2.30.. n sepatutnyer ak dah masuk ni untuk g kursus kawin.. ak stuck kat depan mesin ATm tue, penin ak pe nak wat,,

pastu ak call maybank custm srvc.. kat setengha jam jgk ak depan meisn atm tue, lepas tue br settle.. die sum amek atm id lah.. umm..
pape pon thankz kat custmer servc executve tue, bgus btol cara die handle customer cam ak nih, mmg mengelabah beb ble nak kuarkn duit tp amout dlm bank die tolak..duit plak xdapatkn..dah r nak kawn nih..:-)

klu korang kne kes mcm aku nih... jgn lah mngelabah ek.. rileks jek.


hari ni bertambah buruk...
CHELSEA kalah dgn everton untuk next round FA Cup, perhg lagi wat worse Manchester UNITEd plak g next round...arrrrggghhhh,
nampaknyer.. tinggal champion cup jek y da ntuk tahun ni, tu pon lku dapat lah...
kalau ak tau, ak xtgk bola td.. wat sakit ati jek...

pe agaknyer miss nine ngah bwat skg nih, bila berjauhan camnie rse rindu tue len mcm plak kn..:-) semoga die sukses ngan misi membantu mangsa banjir di johor, mesti ble jumpe nanti die membebel sbb ak xg kursus kawen...um nak cmne.. dah da emergency kn.. tetibe jek jd cmtue, bukan sengaja xmo g....

0 comments:

Post a Comment

 
...mY jourNey... @ennizam