Tuesday, August 30, 2011

selamat menyambut Aidilfitri...

....hari y dinanti telah tiba..., syawal y dinanti kini kembali lagi, hari dmulakan seperti biase... hp berlambak2 sms raye, y kadang2 sme jek... yang fowrd sms xdelete@edit pon da, huh...pagi syawal.. rendang dan kuih muih jadi santapan ak diawal pagi.. pastu cm biase lah.. tgk tv... waktu2 pagi cmni.. still xlarat nk reply msg.. umm byk sgt, rse cm membazir jek klu msg pon.. aku msg kat org y perlu2 ak mintak maaf... umm cik tunang still bz pepagi nih....

belah ptg ak teman mak pegi pekan, y tak abes2 lg membeli brg, huh... pastu tunggu plak adik y baru nak g gunting rmbut, mse dok tunggu ni.. ak teringat plak kat sorg kwn baik y akan g FLY" .. umm sgt kdg2 teringat, esok die da nak berlepas dh,
hope ble kat sne die xkn lupe kwn die kat cni....

buhsan aku duk sorg2 dlm bilik nie.... xtau pe nak wat, ade seseorg pon mcm xde...

Saturday, August 27, 2011

where i from ??????

so tired .. many things I do start from early morning after sahur..., painting, mngemas, washing .. during the middle lepak2 I thought I made a family chart called "salasiah kelurga" umm lebih kurang mcm tue lah..atau dipanggil "salsiah keluarga",that for know from which the origin of I.. keturunan, my mum rarely at home.. so time2 cmni lah ak kne interview diorg sket... so selepas interview.. nie lah y ak dapat..
:-)



Friday, August 26, 2011

...balik kampung...

2day I let all the employees under me back home early... even they must do extra work to replace the day 4 tmrw and monday.... i dun care, i hope they enjoy the hari raya celebration for this year....

Wednesday, August 17, 2011

bubur lambok iCIMB dan Recall

umm... hancus hari cuti umum hari nie....,djemput untuk g tlg wat bubur lambok.. walaupape pon pengalaman wat bubur lambok nie mmg ak xkn lupe, firstime wat bubur lambok nie... dapat gak tau sket2..
kalau xsalah nie kali kedua diorg wat benda2 cmnie, ingt lagi..taun lepas ak xdtg pon diorg wat benda...

thankz jgk kat team2 mber dari WOC yg support, sanggup dtg bangi dr s.alam, tp y xbestnyer..past abes wat bubur tue mse nak balik.. minyak keta abes laks kat parking, umm..., dh r tgh2 panas menapak kat tgh2 parking nih..., problm btol r ngan meter minyak kete ak tue, malas n malas n malas tol nk g settle kn....


xsusah rupenyer wat bubur lambok ni kn....








Sunday, August 14, 2011

majlis berbuka puasa.....

majlis berbuka pose taun nie, simple sgt.... its ok klu tujuan die nak kumpul semua staff untuk bersme2 berbuka pose, geng2 y bukan islam pon sme support.. tp 2 3 benda y xbesh aku dgaq mse kat tempat nie, da benda y ak amek port da benda y ak terse glerrr... da beberape org y xdtg, n da ckp sume tue sbb ak, huh,, wat the fuck kn... umm pas kenyang ak blah, malas lah kang byk tnye lagikk.... balik kedai lepas tgk badminton live jup then baru balik rumah, huh malangnyer hari nie.....
LAYAN R BEBERAPE GMB2 NIE...


nie gmb man ngan wife die ngan baby die y comel.. tp baby nie cm takut jek tgk muke ak,






Saturday, August 6, 2011

selamat menyambut bulan ramadhan...

Selamat menyambut bulan ramadhan...:-)
umm lme giler rse nyer xUPDATE blog nie, mcm2 da berubah dlm tempoh yang singkat nie,
mcm2 ak nak cter.. mmg bnyak sgt....
 
...mY jourNey... @ennizam