Tuesday, August 30, 2011

selamat menyambut Aidilfitri...

....hari y dinanti telah tiba..., syawal y dinanti kini kembali lagi, hari dmulakan seperti biase... hp berlambak2 sms raye, y kadang2 sme jek... yang fowrd sms xdelete@edit pon da, huh...pagi syawal.. rendang dan kuih muih jadi santapan ak diawal pagi.. pastu cm biase lah.. tgk tv... waktu2 pagi cmni.. still xlarat nk reply msg.. umm byk sgt, rse cm membazir jek klu msg pon.. aku msg kat org y perlu2 ak mintak maaf... umm cik tunang still bz pepagi nih....

belah ptg ak teman mak pegi pekan, y tak abes2 lg membeli brg, huh... pastu tunggu plak adik y baru nak g gunting rmbut, mse dok tunggu ni.. ak teringat plak kat sorg kwn baik y akan g FLY" .. umm sgt kdg2 teringat, esok die da nak berlepas dh,
hope ble kat sne die xkn lupe kwn die kat cni....

buhsan aku duk sorg2 dlm bilik nie.... xtau pe nak wat, ade seseorg pon mcm xde...

0 comments:

Post a Comment

 
...mY jourNey... @ennizam