Wednesday, April 3, 2013

Cik Bam..


nie gambar mak cik gemok..:-) seminggu sebelum baby lahir, tembam kn..hehhe...
selesai dah satu "musim"... musim mengandung.
mcm2 die nk mkn time mengandung ni..

Monday, April 1, 2013

Demam Kuning..

ak tak penah amik port pon demam kuning ni, so lepas jadi benda ni br la peka sket, pada 26 hari isnin Syakira masuk hospital sbb demam kuning ni, sepatutnya kitorg detect benda ni awal2 tp nk wat cmne benda da jadi...

pukul 12tgh,Nurse Kemasyarakatan dtg kat umah untuk cek baby dan ibu samada okay atau x, lepas jek cek br kitrg tau yang baby kitrg kne demam kuning y agak teruk sbb da beberape hari kn...

pukul 2ptg, kitrg g kat Klinik Kesihatan, untuk wat cek darah sbb nk tau bertapa teruknya demam kuning yang kne gak Syakira.

result mase tu 15.4 border 11 kalau yang ok...

so mse tgh checkup doc refer to hospital.

kul 6 syakira dah kena tahan kat wad.


 
...mY jourNey... @ennizam