Tuesday, June 18, 2013

DRopBOx

Bagaimana nak share picture lebih mudah.????

so kat sini penggunaan Dropbox memang senang sangat, kalau cable phone lupe nk bawak or hilang, senang je nk upload gambar dari phone or laptop to FACEBOOK, EmaiL ker, blog ker...

so bila semua file dah ade dlm dropbox.. just pilih untuk share...


ni exmple link. gmb2 syakira dlm dropbox. :-) GAMBAR BAM BAM 

lepas upload semua gambar, kita create satu album kat dropbox untuk share.. so senang... tapi kena hati sebab bila amik gambar jek dr hp, terus gmb tu akan masuk ke Dropbox. pastikan folder camera phone anda bukan untuk di share ok...





0 comments:

Post a Comment

 
...mY jourNey... @ennizam