Thursday, August 22, 2013

Jamuan Hari RayA TadiKA Syakira

hari yang ditunggu2 telah tibe..

Ak balik kje kul 8 pagi, then balik rumah mandi siap2 untuk g ke tadika syakira sbb ade sambutan hari raya, ape yg ak bayangkan cume kuih bahulu dan meehun goreng bersame air nescafe. yela pepagi jamuan xkan air sirap plak kn..

memang rase mngantuk giler...

so syakira comel hari ni... daddy die pakai baju merah, mummy die pakai kuning and syakira biru...mmg satu malaysia la kan... mmg tahun ni mitrg xde baju same pon, insyalallah tahun depan kitrg akan pakai baju same kalau panjang umur.  so balik2 je rumah mummy syakira yg excited sangat nk pegi ni.. sbb dengan ayat die "PENGLIBATAN IBU BAPA DI AMBIL KIRA tau " huh...

so mummy syakira pon bawa la kek coklat yang siap dipotang dan Agar-Agar Milo yang dibuat dengan hati yang ikhlas dan suci..hahahahaha... ok la rase die sedap la...


lepas je sampai tadika syakira umm mmg d penuh dgn makanan tempat tue.. xseperti yang di byangkan... mmg satu tempat tue banyak gler makanan.. fuhh.. mcm2 ade.. kek mcm2 kek ade... kuih raye jgn cter la kan..maklumlah.. baru pas raye... syakira smpi tadika pon muke die excited kn.. yelah tempat die la katakn,... datang2 sume kenal die.. sorang2 amik die..

so mata yang mngantuk tadi jadi segar biler tgk makanan yang mcm cter alice in wonderland yang jumpe rumah kek....
fuh seyes mmg banyak makanan... warna warni lagi... alhamdulillah murah rezeki pagi ni. mcm lupe sekejap bawak syakira,haha...

















rasenyer memang elok tadika syakira ni bwat majlis mcm ni boleh merapatkan lagi siratulrahim antara ibubapa dgn guru2 dan ibu bapa dan ibu bapa... tapi kitrg rase kitrg je pasangan muda dalam majlis ni yang lain2 sume mcm da evergreen je tgk... lepas majlis kitrg lepak dlm kelas syakira KELAS TIMANG :-) comel x nme kelas die..hehe... syakira Akak besar dlm ni.. sbb mmg die paling besar dlm kelas ni.. tapi de xpandai merangkak lagi...

0 comments:

Post a Comment

 
...mY jourNey... @ennizam