Wednesday, August 28, 2013

Tomyam daddy




hari ni teringin giler nk mkn tomyam, seyes shit kalau beli kat kedai mmg xkn puas la la mkn.. sebab rase teringin nak mkn puas2 n nak mkn banyak2. huh... so syakira ngan mummy die xbalik lagi.. 

so ptg ni lepas bangun tdo agak2 da puas tu, ak g la pekan semenyih agak kurg dekat dr rumah..nk cari ayam n sket barang2 nk wat tomyam... n masih kabur2 lagi nk beli pe.. umm xpe yang penting sampi dlu kat pekan.

kat area rumah ni mmg la ade kedai tp mcm xsume y ade.. nk cari satu pes toyam dalam botol tu tah pe name die.. ingat sket2 jek rupe die... so agak2 setengah jam dlm supermarket ni, ak pon balik la kat rumah.. ready untuk wat tomyam berapi ala2 mastercheff cmtue la..hahahahha....

ok sebelum masak sume benda ade.. cume udang2 dan sotong xdok.. xdpt jmpe.. mybe da ptg...













camne nmpak sedap x... haha... mmg la sedap...:-0

biase la lepas memasak akan ade pengkritik tetap mcm Mastercheff jgk la kn...
so nk tau ape pengkritik tetap tu kate..
"umm macam kureng sket..... umm tah la xtau la ape yg kurang,..... awk,, bpe banyak awk letak cili.."


so mmg merangsang sungguh komen dr pengkritik tetap kn....


so lepas mkn.. kje pengkritik tetap tu a settlekn sume...

0 comments:

Post a Comment

 
...mY jourNey... @ennizam