Monday, September 16, 2013

Babyland Cloth Diaper Free Ship

umm ade mcm iklan x ???

:-) malas giler nak masukkan dalam mudah, ni sume gara2 ibu syakira yg tamak sgt nk beli Babyland Cloth Diaper atau nme yg senang nk sebut CD BAby,

sebelum baby lahir bukan main lagi..semua nk beli..last2...pas baby lahir..langsung xguna pon benda ni, sebabnya

1) memula hantar syakira rumah sorg makcik ni... makcik ni xbiase guna benda ni, guna pampers je senang katanya

2) selepas 2 minggu anta tempat makcik tu, kitrg tukar hantar syakira ke tempat mcm Taska sket, FACE name tempat tu, kat UPM.  
kat sini pon digalakan guna pampers xnak guna benda ni.. so membazir je beli... dah la beli mcm2 corak.. rugi rugi...

lagi satu ak rase benda ni xpractikal... guna pampers je lagi senang... ni nk basuh lagi... huh

lepas beberape bulan baju baby mula banyak..barang2 baby mula banyak... so jumpe balik la benda ni..terbiar je dalam kotak barang baby, so kitrg amik keputusan nk jual benda ni..syg..sbb xguna langsung..tapi masalahnyer CD ni dah dibasuh..:-) dah siap basuh so plastik die mmg xde la kn..da buang.. nk jual pon kalau ckp xpenah guna org xkn pecaya..or susah nk pcaya kn...yelah benda2 higene ni....

so kitrg amik keputusan nk jual jgk.... tgk la gambar dalam folder mudahmy ni... amik gambar bukan main.. tapi xletak2 pon lagi dalam mudah.my



iklan die pon siap karang lagi, 
certgk sket...


Babyland Cloth Diaper Free Ship

Babyland Cloth Diaper masih baru belum dan belum digunakan.

whatsap: 0174082209
call: 0126904002
email: mrssyida@yahoo.com

Babyland Cloth Diaper masih baru belum dan belum digunakan. dan bermacam-macam jenis design/warna.

harga RM16 pcs (jenis biasa)dan RM 20 (bamboo)

untuk maklumat lanjut boleh

whatsap: 0174082209
call: 0126904002
email: mrssyida@yahoo.com

reason for sell: Pengasuh di taska tidak membenarkan menggunakan cloth diaper.
harga negeo jika borang semua.

cara pembayaran dan penghantaran: bankin or cash on delivery. 
kos penghantaran:

posbiasa
0-250gm = RM4.00
250-500gm = RM5.00
500-1kg = RM6.20
1kg-2kg = RM8.20

Poslaju
0-500gm = RM6.00
500-750gm = RM7.30
750-1kg = RM8.70

sekitar 25km. saya hantarkan. tidak perlu kos penghantaran.free...special delivery namanya...


0 comments:

Post a Comment

 
...mY jourNey... @ennizam